Idag har jeg og Terje Kolstad vært oppe i Tromsdalen og montert nye bakskiver på alle hold, samt nytt oppsett av skiver for Norgesfelten 2018. Skal bli artig å prøve disse i forhold til det oppsettet vi har hatt i 3-4 år nå.

For de som ikke vet hva Norgesfelt er, kjapp oppsummering: 8 standplasser, fra 2-7 skiver pr standplass, 6 skudd/feltregler gjelder, 10 sekunder skytetid alle standplasser. Dette gjennomføres på vår 25meters bane, og er super trening til felt, samtidig som at det kan gjennomføres kjapt pr runde. Man starter på standplass1, når man er ferdig her flytter man til standplass 2, og noen nye kommer på standplass 1, totalt kan en skyteleder styre 16 stykker som skyter.

For mere info, kontakt meg eller Terje Kolstad, eller Norgesfelt.no

Vel møtt til første stevne 3. Mai, 18.00.